logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Veenings_Detail_Afspraak

BMW & MINI specialist

BMW & MINI specialist
Door onze interesse in de merken BMW & MINI hebben wij hier de afgelopen jaren zeer veel ervaring en specialisatie in opgedaan. Voor zowel de aankoop van een volledig nieuwe auto, prachtige occasion en het repareren en onderhouden hiervan bent u bij ons aan het juiste adres. Van uw youngtimer 3-Serie E46 tot de nieuwere 5-Serie G30, ze zijn bij ons meer dan welkom.

In- / Verkoop BMW & MINI
Garage Henny Veenings heeft in het occasion aanbod een mooie selectie van bijzondere BMW & MINI occasions voor u staan. Deze occasions zijn voornamelijk afkomstig via de dealerkanalen en worden door ons geselecteerd op kwaliteit en uitstraling. Heeft u zelf een voertuig die u graag wilt verkopen, neemt u dan contact met ons op.
Wenst u liever een volledig nieuwe BMW of MINI dan verzorgen wij dit graag voor u. Garage Henny Veenings levert uw nieuwe BMW of MINI volgens dezelfde voorwaarden als de dealer, maar met onze eigen persoonlijke touch & service. Het gehele traject van idee tot aflevering wordt door ons met passie voor u verzorgd.

Distributieketting BMW & MINI
Het kan voorkomen dat de distributieketting van uw BMW of MINI vervangen dient te worden. Het vervangen van de distributieketting is een zeer complexe werkzaamheid, hiervoor is uw auto bij onze zeer ervaren monteurs in goede handen. Met de juiste kennis, speciaal gereedschap en vakmanschap hebben wij uw auto binnen 1 dag gerepareerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze speciale pagina over de distributieketting & distributieriem.

Problemen & storingen
Heeft uw BMW of MINI een probleem of elektronische storing? Dit herkent u aan het oranje motorlampje in uw dashboard of de melding: Storing emissiesysteem. Blijf niet te lang doorrijden en maak een afspraak om door onze specialisten de storing te laten onderzoeken. Tijdens onze storingsdiagnose maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en software. Wij hebben hiervoor diverse computers met de nieuwste software om uw auto te kunnen uitlezen. De problemen aan uw BMW of MINI kunnen wij op deze manier zo goed mogelijk verhelpen.


whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website