logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Familiebedrijf sinds 1985

Onze geschiedenis

Garage Henny Veenings is ontstaan in 1985, waarbij Henny in een kleine schuur met 1 brug voor zichzelf begon. Nellie heeft hem vanaf het begin gesteund en zorgde voor de boekhouding van het bedrijf.

Na een kleine twee jaar waren Henny en Nellie toe aan een volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Een kleine verhuizing van ongeveer 50 meter zorgde ervoor dat Garage Henny Veenings op de plek belande waar het ruim 22 jaar werkte aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. In de loop der jaren werd het team vergroot en kwam zoon Bas ook te werken in het bedrijf. Er werd mede door de toewijding van Bas bepaald om de volgende stap te nemen en een compleet nieuw pand te laten bouwen op een perfecte locatie.

In oktober 2008 heeft Garage Henny Veenings het pand aan de Vlasblomweg 18 in Wormerveer als thuisbasis. Een geweldig nieuw en modern pand passend bij de ontwikkeling en uitstraling van het bedrijf. Een dubbele glazen showroom met ruimte voor ongeveer 35 occasions en een professionele werkplaats waarbij alle moderne maar ook oude voertuigen deskundig onder handen worden genomen.

In het jaar 2013 is naast zoon Bas ook zoon Joost volledig actief binnen het bedrijf. Gezamenlijk gaan de broers samenwerken om Henny en Nellie langzaam maar zeker een stukje meer rust en vrijheid te geven en dat hebben ze meer dan zeker verdiend.

9,6
Klanttevredenheid
14
Aantal merken
37
Auto’s op voorraad
10
Aantal collega's
OVER GARAGE HENNY VEENINGS

1985

ERVARING SINDS

Waarom Garage Henny Veenings?

Eerlijkheid, betrouwbaarheid en vertrouwen staan bij ons al sinds 1985 voorop! Wij geloven in een langdurige relatie tussen u als klant en ons bedrijf. Onze klanten zijn geen nummers, maar personen waar een verhaal aan hangt en waar wij een band mee opbouwen. Dit doen wij door zo transparant mogelijk voor u te werken, zowel in onze werkplaats als in de showroom.

Onze oorsprong ligt in de techniek en niets anders dan de techniek. Eerst maken en onderhouden en daarna pas verkopen. Service en garantie staan daarbij hoog in het vaandel. Uw auto is bij ons in goede handen, wij overleggen alle reparaties en kosten met u voordat wij deze zullen uitvoeren. Hierbij geven wij eerlijk advies om u zo goed mogelijk te informeren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de auto weer naar alle tevredenheid bij ons komt ophalen.

Hopelijk mogen wij u binnenkort ontvangen in ons bedrijf!

  • home-page-banner-icon
    APK, onderhoud & reparatie aan alle merken
  • home-page-banner-icon2
    Occasions van hoge kwaliteit
  • home-page-banner-icon3
    Familiebedrijf sinds 1985
team1

Nellie & Henny Veenings

Oprichters

team2

Bas Veenings

Mede-eigenaar

team3

Joost Veenings

Mede-eigenaar & Occasionbeheer

team1

Ruud Korver

1e Monteur in het bezit van APK Keurmeester certificaat

5

Remco van der Laan

1e Monteur in het bezit van APK Keurmeester certificaat

6

Jenny Hijnen

Administratie/Receptioniste

7

Harry Nijland

Autotechnicus

8

Agi van der Laan

Interieurstyliste

next.svg
back.svg
whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website