Over ons


Garagebedrijf Henny Veenings bestaat in 2019 34 jaar!

Het personeel van Garagebedrijf Henny Veenings bestaat uit: v.l.n.r van boven naar beneden: Ruud Korver, Remco van der Laan, Bas Veenings, Henny Veenings, Joost Veenings, Agi van der Laan, Nellie Veenings, Harry Nijland, Jenny Hijnen.

Ons Team

Foto Nellie & Henny Veenings
 Nellie & Henny Veenings
Oprichters

Wij hebben het doel voor ogen dat wij als garagebedrijf de wens van elke klant kunnen beantwoorden. Wij streven naar optimale klantbediening bereikbaar voor elke portemonnee

Passies: Henny & Nellie kennen beide een voorliefde voor klassieke voertuigen en genieten er van om te varen in de wateren rondom Amsterdam. Henny beoefent graag de autosport in de DNRT met zijn Ford Sierra Cosworth. Nellie is het liefst te vinden op de velden van voetbalvereniging Fortuna Wormerveer, waar zij zich al vele jaren inzet als vrijwilligster.

Foto Bas Veenings
 Bas Veenings
Mede-eigenaar
1e Monteur in het bezit van APK Keurmeester certificaat.

Elektrotechnicus, storingsdiagnose specialist, lasspecialist, camperspecialist, aircospecialist.

Passies: Bas vindt het geweldig om met zijn oldtimer Ford Escort uit 1976 te kunnen rijden. Daarnaast is hij graag in de duinen met zijn mountainbike om lekker te fietsen.

Foto Joost Veenings
 Joost Veenings
Mede-eigenaar & Occasionbeheer
HTS-Autotechniek - Technisch Commercieel

Joost beheert de inkoop en verkoop van alle occasions binnen het bedrijf. Regelmatig verzorgt hij op aanvraag ook de levering van nieuwe voertuigen. Je treft hem regelmatig aan in de showroom, maar tevens ook in de werkplaats of achter de receptie.

Passies: Joost is de trotse eigenaar van zijn BMW 325i cabrio uit 1988 waar hij heel lang van hoopt te genieten. Hij vindt het heerlijk om sportief bezig te zijn en daarnaast tijd te maken voor gezelligheid samen met vrienden en familie.

Foto Ruud Korver
 Ruud Korver
In dienst sinds: 1997
1e Monteur in het bezit van APK Keurmeester certificaat.

Elektrotechnicus, Storingsdiagnose specialist, Versnellingsbakspecialist, Voorliefde voor de Franse automerken.

Passies: Ruud is een fanatiek hardloper en gaat het liefst met het gehele gezin leuke dingen doen.

Foto Remco van der Laan
 Remco van der Laan
In dienst sinds: 2009
1e Monteur in het bezit van APK Keurmeester certificaat.

Storingsdiagnose specialist, Distributieriem specialist, Voorliefde voor de Japanse automerken.

Passies: Remco houdt van zijn club Ajax en kijkt het liefst met het hele gezin naar elke wedstrijd. Zijn kleine meid Amanda is zijn grote trots.

Foto Jenny Hijnen
 Jenny Hijnen
In dienst sinds: 2010
Administratie/Receptioniste

Passies: Heerlijk in de tuin genieten van gezelligheid, lekker eten en drinken.

Foto Harry Nijland
 Harry Nijland
In dienst sinds: 2016

Harry is zeer breed inzetbaar en draait zijn hand niet om voor vele verschillende werkzaamheden en uitdagingen. Zijn grote ervaring in de autotechniek maakt hem een waardevolle aanvulling voor het team.

Passies: Harry is het liefst te vinden op het water met zijn boot of op de camping, daarnaast vindt hij het heerlijk om te knutselen, hobbyen en hij houdt van sportduiken.

Foto Agi van der Laan
 Agi van der Laan
In dienst sinds: 2011

Agi voorziet ons allen van een schone werkomgeving en zij zorgt ervoor dat het interieur er elke week verzorgd uitziet.

Passies: Agi houdt er van om met haar kleine meid Amanda te knutselen, fietsen en leuke dingen te doen. Ze is erg creatief in het bedenken en maken van haarmode. Daarnaast onderhoudt ze een zeer goede band met haar naaste familie in Polen.

Foto Ben Vonk
 Ben Vonk
In dienst sinds: 2009
25-09-1957 - 24-08-2015†

Onze Ben is na jaren trouwe dienst veel te vroeg uit het leven gegrepen. Op 57e jarige leeftijd heeft Ben ons onverwacht moeten verlaten. Een groot gemis in ons zeer hechte team, onwerkelijk en niet te bevatten. Ben was een fantastisch persoon en voelde zich voor geen enkele klus te groot. Zijn inzet, passie en doorzettingsvermogen blijven ons voor altijd bij.

Ben, we gaan je vreselijk missen, je zal altijd een plek in ons team blijven houden.

Een stukje geschiedenis:

Garage Henny Veenings is ontstaan in 1985, waarbij Henny in een kleine schuur met 1 brug voor zichzelf begon. Nellie heeft hem vanaf het begin gesteund en zorgde voor de boekhouding van het bedrijf.

Na een kleine twee jaar waren Henny en Nellie toe aan een volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Een kleine verhuizing van ongeveer 50 meter zorgde ervoor dat Garage Henny Veenings op de plek belande waar het ruim 22 jaar werkte aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. In de loop der jaren werd het team vergroot en kwam zoon Bas ook te werken in het bedrijf. Er werd mede door de toewijding van Bas bepaald om de volgende stap te nemen en een compleet nieuw pand te laten bouwen op een perfecte locatie.

In oktober 2008 heeft Garage Henny Veenings het pand aan de Vlasblomweg 18 in Wormerveer als thuisbasis. Een geweldig nieuw en modern pand passend bij de ontwikkeling en uitstraling van het bedrijf. Een dubbele glazen showroom met ruimte voor ongeveer 35 occasions en een professionele werkplaats waarbij alle moderne maar ook oude voertuigen deskundig onder handen worden genomen.

In het jaar 2013 is naast zoon Bas ook zoon Joost volledig actief binnen het bedrijf. Gezamenlijk gaan de broers samenwerken om Henny en Nellie langzaam maar zeker een stukje meer rust en vrijheid te geven en dat hebben ze meer dan zeker verdiend.

Foto's:

  • Eerste Pand
  • Pand Veerdijk
  • De Bouw
  • Nieuwe Pand

Klantenbeoordeling

Contact

Garagebedrijf Henny Veenings
Vlasblomweg 18
(Industrieterrein Noorderveld II)
1521 PW Wormerveer
(075) 6211219

Aangesloten bij