logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Veenings_DetailSlide_APK

Peugeot & Citroën specialist

Peugeot & Citroën specialist
Garage Henny Veenings heeft zich door de afgelopen jaren ontwikkeld als een specialist op het gebied van Peugeot & Citroën (PSA). Door het onderhouden, repareren en verkopen van Peugeot & Citroën is Garage Henny Veenings zeer ervaren geraakt in het optimaal houden van uw Peugeot of Citroën. Onze monteurs zijn voorzien van de laatste kennis en informatie en in het bezit van speciale gereedschappen om aan uw auto te kunnen werken.

Distributieketting VTI & THP
Het kan voorkomen dat de distributieketting van uw Peugeot of Citroën vervangen dient te worden. Het vervangen van de distributieketting is een zeer complexe werkzaamheid, hiervoor is uw auto bij onze zeer ervaren monteurs in goede handen. Met de juiste kennis, speciaal gereedschap en vakmanschap hebben wij uw auto binnen 1 dag gerepareerd. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar onze speciale pagina over de distributieketting & distributieriem.

Problemen & Storingen
Heeft uw Peugeot of Citroën een probleem of elektronische storing? Dit herkent u aan het oranje motorlampje in uw dashboard of de melding: Storing emissiesysteem. Blijf niet te lang doorrijden en maak een afspraak om door onze specialisten de storing te laten onderzoeken. Tijdens onze storingsdiagnose maken wij gebruik van de nieuwste apparatuur en software. Wij hebben hiervoor diverse computers met de nieuwste software om uw auto te kunnen uitlezen. De problemen aan uw Peugeot of Citroën kunnen wij op deze manier zo goed mogelijk verhelpen.


whatsappWHATSAPP ONS
Morgen Internet - Light website